OksanenIlona Politiikkaa vaiko mitä?

Teiniraskaus,syy vai seuraus

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/rovaniemen-teiniraskaudet-po...

 

Missä varhainen puuttuminen ja seksuaalikasvatus?Olisiko sillä vaikutusta kun kouluissa on harvennettu seksuaalivalistusta.. Varhainen puuttuminen rantautui elokuun alussa oikein urakalla kouluihin,asiantuntijoineen.THL ja opettajatkin on valjastettu tähän huoliliputuksien ynm.seurannan pariin.

Seurantaa on ollut jo neuvolasta asti,toki,mutta sitä lisättiin näillä THL:n ja opettajien "asiantuntija"ryhmillä. Vanhemmat eivät kuulu tähän yhtälöön,heillä ei ole oikeutta nuorensa asioihin es.raskaus voidaan salata omilta vanhemmilta.Asiantuntijat eli nämä perheen ulkopuoliset tahot ovat ne,jotka päättävät mitä tehdään.

Eli nämäkö nyt huostataan raskauksineen ja vauvat esiadoptoidaan ennakoivilla lastensuojeluilmoituksilla.

Räsänen oli sitä mieltä muutama vuosi sitten,että tyttöjen vahinko raskauksia ei saisi /tarvitsisi keskeyttää,vaan lapset olisi adoptoitavissa. Suomessa onkin puute aidoista pellavapäistä,niitä halutaan.

Mistäköhän johtuu että aina vaan suuremmiksi käy ongelmat,mitä enemmän valvontaa lisätään.Olisiko jotakin tekemistä sen kanssa,etteivät nuoret enää ole aikapäiviin luottaneet mm.kuraattoreihin,terveydenhoitajiin ynm.huoliseulojiin.

Jossakin mättää ja pahasti,valvontakomissioiden lisääminen ja perheille asetetut raamit ja lait,säädökset,seuranta jne.jne.on tuonut yhä enemmän sivutuotteita.Lisääntynyttä pahoinvointia perheissä ja suoranaista pelkoa sosiaaliviranomaisia kohtaan.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

" - Täällä mietitään luokissa sitä, miksi juuri meidän koulumme on nimenä mediassa ja kuinka leimaavaa tämä kaikki oikein on.
Keskustelua on käyty myös siitä, millainen vaikuttava tekijä on media ja julkisuus, Ervast avaa."

Tässä voi olla hyvin perää, että tyttöjä ja koko koulua pannaan nyt halvalla. Mediassa.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Niinpä.Veikkaisin tai nyky ajan tapaan "ennustaisin"että tällä ajetaan takaa taas lisävalvontakomissioille työnsyrjää,eli perustetaan lastensuojeluun ryhmä,joka keskittyy "teiniraskauksien" ennaltaehkäisyyn ja proplematiikkaan.Ei kai sitä turhan takia 4-5 vuotta istuta korkeakoulun penkillä,menee opinnot hukkaan.

Kouluista karsittu seksuaalikasvatus ja valistus tosin olisi ollut halvempaa,mutta hei,ei niin tarpeita luoda,että hyväksi todettuja käytäntöjä olisi yllä pidetty.

Tähän tarvitaan projekti työntekijöitä ja muutama sata tuhatta rahaa.Näin vaalien alla pitää myös perheet saada "syyllistettyä",huonoon valoon ja kaikki nuoria ja lapsia koskeva kaivetaan esiin.

Laajentaminen on sos-ja terveydenhoidon puolella päivän sana.Kasvuyrityksiä pitää ruokkia ja liiketoimintaa kasvattaa.

Toimituksen poiminnat