OksanenIlona Politiikkaa vaiko mitä?

Kulttuuria Eu-Suomessa

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/aiheuttaa-pahennusta-helsing...

Seuraavaksi kielletään elokuvat,joissa SAATTAA vilahtaa alaston ihminen?Taideteokset museoissa peitetään,koska alastomuus?Saunaan vaatteet päällä, yleisissä uimahalleissa ja rannoilla pukupakko?

Onkohan tuo uutinen edes totta?Vai onko se joku tsoukki?

"Neklyaeva toteaa, että festivaalijohtajana häntä hävettää koko jupakka. – Teos on kiertänyt useissa kaupungeissa ympäri Eurooppaa ja Helsinki on ensimmäinen kaupunki, joka on kieltänyt tämän kyseisen kohtauksen. Olemme kaikki olleet tästä hyvin järkyttyneitä, sanoo Neklyaeva"

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Istun ilkosillani, teen siis taidetta." Ei riitä minulle; performanssi seis! Tällä kertaa olen visusti viranomaislinjalla. Sitä paitsi rouva olisi voinut kylmettyä. Lämpimään saunaan ei marraskuista viimaa kaupungin kadulla todellakaan kannata verrata.

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Jos suomalaiselle virkamiehistölle sallittaisiin vieläkin roimempi kyykyttämisen mahdollisuus kansalaisiaan kohtaan, niin aivan varmasti virkamiehistö ryhtyisi täysin rinnoin asiaan kyselemättä sen kummemmin lain pohjaa oikeutukseen asiaansa. Että melkoisella todennäköisyydellä virkamiehistö ryhtyisi asiaan ja murjomaan kansalaisia alastomuuden perusteella kansalaisia jopa ulos kodeistaan.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Hyvä Ilona, olen samaa mieltä. Jokainen kadulla talsiva ymmärtää, että häntä haastetaan katsomaan taideteosta. Samalla Lindexin ikkunoissa on lähes yhtä alastomia naisia, mutta tämä jostain syystä hermostutti viranomaiset. Luulisi että täällä saunomisen maassa alastomuus olisi aivan erityisen helppo kestää, mutta näköjään ei.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Tämä on häpeällistä,suorastaan.Teoksen tarkoitus tosiaan oli saada ihmiset ajattelemaan omaa ikääntymistään jne.Nyt Suomi pakotti poliisien käskystä näyttelijän pukemaan alusvaatteet päälleen,mitä ei ole tapahtunut missään muualla.
Nyt vasta irvokkaaksi menikin,sitä se ei aiemmin ollutkaan.Taidetta ei,räävitöntä väkivaltaa ja pornoa es.tv.stä kyllä.

Toimituksen poiminnat