OksanenIlona Politiikkaa vaiko mitä?

Julistusblogit

Kuka pelkää kommentointia ja mielipiteiden vaihtoa?SDP ehdokkailla on julistusblogeja,joihin ei voi kommentoida,miksi??Yksi kerjäsi rahaa,ja toinen esitti omaa mielipidettään yksipuolisena totuutena. Nämä kirjoittajat ovat naisia,eli,onko käsitettävä niin,että rouvakerholaisten oma totuus ei kestä muiden mielipiteitä? Ei kai se nyt ylimielisyyttäkään voi olla,äänestäjiä kohtaan..

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Todellakin pönttöä kirjoittaa mitään jos siihen ei saa ottaa kantaa.

Näitäkin tapauksia on, myös miehiä.

Blokkaamisen ymmärrän vain siinä tapauksessa jos kommentaattori käyttää asiatonta kieltä tai menee henkilökohtaisuuksiin, muuten herkkänahkaiset pysyköön kevyemmissä foorumeissa jos eivät muita kantoja kuin omaansa kestä!

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Näyttää täällä menneen siihen,että muutamat , nämä samaa mieltä olevat kirjoittelevatkin keskenään,toisiaan kompaten.Siellä sitä haistatetaan v:tä toisilleen jne.

Aiheet pyörivät pyllyn ja sen toisen ympärillä,voimasanoin höystettynä.

Keskustan neitokainen jopa väittää lakimiesten tekstejä "väittämiksi",eli tällä tasolla ollaan.

Miksi nämä nostetaan karuselliin,kokoomuslaistenkin/kaan kirjoitukset,kun niihin ei hyväksytä mielipiteitä.Taitaapi olla konsti sensuroida ei toivottuja mielipiteitä.

Eipä täällä enää paljon näykkään niitä kirjoituksia ,joissa jollakin olisi oma mielipide.

Käyttäjän tomba66tomba kuva
Tomi Kuusinen

Olen huomannut saman ilmiön. Monilla on ennakkosensuuri päällä joten kommentit tulevat sitten joskus.

Muiden blogien kommenteista olen huomannut että eräs kokoomuslainen herrasmies tuntuu olevan erityisen pikkusieluinen ja bannaa kaikki eriävän mielipiteen tai selvien virheiden korjaajat pois. Tosin hänen kirjoitusten keskustelutkin ovat sitten sitä luokkaa. Tylsiä.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Niinpä.Täältä onkin lähdöt saanut moni sellainen,joka ei täytä vaatimuksia,eli ei pysy näiden komppisten asettamissa rajoissa.Täällä oli hyviä kirjoittajia vielä about pari vuotta sitten.

Suomen ilmastoa kuvaa kyllä hyvin.Viimeksi poistettiin arkoja aiheita,kuten lastensuojelu ja siitä kirjoittaneita.Oli silloinkin vaalit lähellä.Aika paljon on asiantuntijoina sellaisia joilla ei ole mitään hajuakaan mistä kirjoittavat,eivät edes vaivaudu ottamaan selvää.Kaiken huippu on se,kun alkavat väittämään ihmisten omia kokemuksia vastaan,jopa dokumentteja.

Niin sairaaksi on mennyt Suomessakin politikointi.

Kokoomus on laittanut nuoria naisia kirjoittelemaan,samaa tekee keskusta.Nämä,kuten SDP:nkin,eivät hyväksy kuin oman totuutensa.Ei liene turhaa väittämä että kaikki naiset tahtovat olla pomoja,eikä turhia puheet naisvaltaisten alojen huonosta ilmapiiristä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kyse on kirjoituksista, jotka julkaistaan monilla forumeilla eikä niitä alun alkaen ole välttämättä Uuteen Suomeen tehtykään. Pukataan nyt kuitenkin sitten tännekin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset