OksanenIlona Politiikkaa vaiko mitä?

Suomen Tulevaisuus

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/video-kuohuttaa-yhdysvaltoj...

Voi vain kuvitella,miltä lapsesta tuntuu Suomessa,kun poliisit hakevat kotoa sos.viranomaisten käskytyksellä,ilman todisteita,papereita,ilman lainmukaisia syitä,huostalaitokseen.Vapauden menetys ja traumat,kauhut joita ei unohda pahimmassa tapauksessa koskaan.

Lapsiahan haetaan mielivaltaisten sossujen päätöksillä,ja totta tosiaan,vieläpä laittomilla huostilla rasitetaan poliisien työtaakkaa,sehän onkin iso resurssien syöjä sielläkin firmassa,"lastensuojelu"viranomaisten juoksupoikana oleminen.

Yhdysvallat on maa,joka laittaa lapsia vankilaan,ja LANGETTAA KUOLEMANTUOMIOITA LAPSILLE.Se on maa joka ei ole YK:n LASTENOIKEUKSIEN JULISTUSTA SITOUTUNUT NOUDATTAMAAN. Suomessa siis HUOSTABISNES,ja siihen liittyvät toimintatavat,on kopioitu yhdysvalloista.Nyt valkeni.Seuraavaksi yksityiset vankilat Suomeen,korruptoitunut oikeuslaitos,köyhät linnaan,kuten yhdysvalloissa.Avot.

Rauhanturvajoukot kaduille pamputtamaan työttömiä,ja heikompaa ainesta.Lapset bisnekseen ja vanhemmat tunkiolle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Veijo Ylä-notko

Monen hyvän bloggaukksesi jälkeen, pakko sanoa:
Nyt keulii mopo Ilona !

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Niinhän sitä voisi kuvitella.Totuus on tarua ihmeellisempää.Mitä et ymmärtänyt?

Petteri Hiienkoski

Suomi on lapsenoikeuksien suhteen monessa suhteen vielä kehitysmaa. YK:n lapsen oikeuksien julistus on ollut voimassa 25 vuotta eikä sen sisältöä tunne edes monet lasten kanssa työskentelevät saati lainsäätäjät.

Keskeiset lapsen oikeudet tulisi kirjata perustuslakiin! Nykyinen perustuslaki ei huomioi lapsen erityisoikeuksia, vaikka nämä edustavat 20 prosenttia väestöstä. Lisäksi tulisi säätää erityinen laki, joka velvoittaa lapsivaikutusten arviointiin lainsäädäntöä ja päätöksiä tehtäessä.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Ongelma onkin siinä,etteivät lastensuojeluviranomaisetkaan tunne lakeja.Heidän koulutukseensa kun huostakirjan ulkoa opettelun ja "mafiaperheiden"tunnistamisen lisäksi ei kuulu kuin yh-huoltajien(pienperheet nyk.),eronneiden,uusperheiden ja vähävaraisten asennevammoja ruokkivan opetussisältö.Ihmissuhdetaitoja ei heillä kuulukkaan olla,poliiseillakin on terveempi lähestyminen ihmisiin,ja psykologista silmää enemmän.
Sinne LS-sossuihin tuntuukin kerääntyvän se empatiakyvyttömien ja perheiden vihaajien lauma,joilla on omia ongelmia ja traumoja lapsuudestaan ja nuoruudestaan,joita hoitavat toisten kustannuksella.Siitä on oikein tutkimustakin.Ne joiden toimintatavat ovat ihmisystävällisiä,ja lainmukaisia,kunnioittavat lakeja ja sos-ja terveydenhoidon moraalia,eivät siellä kauaa viihdykkään,joko lopettavat,tai heidät savustetaan ulos.

50 % "Lastensuojelun"duunareista on epäpäteviä jne.jne.Tätä huostakulttuuria on miltei 25 v.nyt pahennettu,eun ajoista asti yhä kiihtyvällä vauhdilla.Silloin aloitettiin myös säännöllinen laillisten tukitoimien alasajo,bisnes vaati toisenlaiset "huostalle otolliset"maaperät.

Kaikki lait ovat olemassa jo,niitä ei vaan noudateta,nyt kirjoitetaan samoja asioita uudelleen,väännetään rautalangasta,kun eivät ole ymmärtäneet entisiäkään oikein.YK:n lastenoikeuksien julistus,lastenoikeuksien sopimus,velvoittaa suomea tuomaan sen sisällön kaikille kansalaisille tutuksi.Ei ole tapahtunut,ainoa mitä on tapahtunut,on perheiden oikeuksien alasajo:perheillä ei ole oikeutta edes lastensa,nuortensa terveystietoihin(taas uutta lakia kouluihin 2014,joka rajaa vanhempien oikeuksia OMIIN lapsiinsa,varhaiset puuttumiset ,huoliliputukset,perheiden selän takana tapahtuvaa valvontaa/seulontaa jne)THL ynm."moniammatillinen "ja verorahoja syövä valvontakomissioiden kasvattaminen.

Nämä rouvakerholaiset eivät siitä ole ilmeisesti kuulleetkaan,koska suomi on saanut YK:lta sapiskaa sen noudattamatta jättämisestä,ja tottakai,jättänyt sen huomiotta.

Suomessa sos.viranomaiset eivät joudu edes VASTUUSEEN VÄÄRISTÄ KIRJAUKSISTA,LAITTOMISTA HUOSTAANOTOISTA(vaikka se aiheuttaisi lapsen itsemurhan,ja perheen elämän tuhoutumisen ,työpaikan menetyksen,firman kaatumisen,traumatisoitumisen jne.jne.)Sos.viranomaisilla on suoja,sekä omasta piiristään kaikki lakimiehet,poliisien palvelut,verkostojen ja muiden viranomaisten vankkumaton tuki,oikeuslaitosta myöten.Poliisi sentään joutuu vastuuseen virkavirheistään,nämä eivät.Ainoa taho joka itse tutkii,syyttää ja tuomitsee,kaikkien yli menevä jumalasta seuraava instanssi.

Itkeminen siitä,ettei ole sossuja tarpeeksi,ei johdu työmäärästä,vaan siitä että normaaleista perheistä ja lapsista on tehty epänormaaleja,ja kyttäys ja ongelmien hakeminen on pääasia,niin kouluissa,päiväkodeissa,kuin kerhoissa ja nuorisotiloissa.Näiden ennen lapsia hoitavien ja opettavien tahojen aika meneekin leikkiessä psykologeja,ja tehden diagnooseja perheistä,tietämättä heistä yhtään mitään.Ajojahdit es.yh-perhettä kohtaan eivät ole harvinaisia.

Näiden sos-ja terveydenhoidon duunareiden tehtäviin kuuluva ihmisten neuvominen ja oikeuksien selittäminen,opastus jne.onkin jatkuvasti rikkomusten kohteena,he eivät sitä noudata.Varsinkaan lastensuojelun puolella,heillä on aivan omat systeeminsä:työkaluina uhkailu,painostus,pelottelu huostaanotolla.Jos perhe ei suostu "yhteistyöhön"puolustautuu tai ei nöyrry ,pakot tulevatkin valikoimiin.Tai sitten ei perhe saa laillisiakaan tukiaan es.toimeentulotuki voidaan evätä,tai lapsen harrastukseen täydentävä tuki evätä.Mielivalta menee lakien edelle.Näkyy edelleen tahti jatkuvan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset