OksanenIlona Politiikkaa vaiko mitä?

POIKAKO SYYLLINEN

"Poliisit ottivat pojan kiinni, jolloin kävi ilmi, että nuorukainen oli karannut aiemmin nuorisokodista. Poliisikaksikko, mies ja nainen, päätti viedä pojan sosiaalitoimistoon"

Mikähän siellä laitoksissa mättää,kun nämä lapset(nuoret)KARKAILEVAT työkseen,ja jopa vanhempiensa kanssa piilottelevat.Tämä itkeminen sosiaalisessa mediassa ,silloin kun jotakin tapahtuu,jolla saadan huostabisnekselle mainosta:eli lapset ja nuoret leimataan julkisesti,on media kissankorkuisin kirjaimin huutamassa kurkku suorana.

Kun laitoksissa jne.kaltoinkohdellaan ja lapsia suljetaan niihin vastoin lakia,ei kukaan puhu mitään.Huostabisnestä on nyt mainostettu viimeiset 20v.ja firmojen jotka kiskovat veronmaksajien rahaa,jopa 790 vrk.lapsesta,luulisi saavan sen mainostamansa "hoidon,huolenpidon jne.turvallisen kasvuympäristön RUHTINAALLISESTI toteutettua.

Poliisia työllistää lasten KARKUMATKAT tai kotoa sossujen kanssa hakeminen oikein urakalla nykymaailmassa.Jopa pienet lapset raijataan poliisikyydillä,sossujen vauhdittamana väkisin kotoaan pois.Sitten näitä lapsia syytetään väkivaltaisiksi jne.vaikka olosuhteet noissa vapaudenriistopaikoissa voivat olla mitä tahansa. es.lapsia riisutetaan,kuvataan,pidetään lukkojen takana jne.

Lääkityksillä on oma osuutensa myös.

Aika sairasta touhua,jos nuo verorahoilla itseään ylläpitävät huostafirmat,koulukodit,ammatilliset perhekodit,LAITOKSETjne.eivät saa taattua lapselle ja nuorelle olosuhteita,joissa he kokevat turvaa,ja huolenpitoa (kuuluuko lapsi laitokseen,ja mikä on se RIKOS,josta hänet sinne suljetaan)Kuten mainostetaan että "anna rahaa,lapset eivät voi asua kotonaan"kerjuukampanjoin.Eivät näytä voivan asua noissa paikoissakaan,vaikka heitä niihin raijataan,kun kotona on niin huonosti kaikki.Lapsia viedään jopa satojen kilometrien päähän kotoaan,kauas sukulaisistaan,perheestään,tutuista ympäristöistään.

Ensin on viety perheiltä LAINMUKAISET TUKITOIMET,EIVÄTKÄ LAPSET JA PERHEET SAA HEILLE KUULUVIA TUKITOIMIAAN.SITTEN MAINOSTETAAN HUOSTAFIRMOJA NETISSÄ,JA LEHDISSÄ,TELEVISIOSSA. On se kiva taas potkia poikaa ,lasta,päähän,kun LAITOSMAISET "nuorisokodit"eivät ole hoitaneet hommiaan.Veronmaksajat kyllä pulittavat 100 000 vuodessa,ja tulokset ovat tätä.Poikaa rangaistaan,tuomitaan jne.Tässä on tuleva rikollisten ja syrjäytettyjen sukupolvi,kuten jo tapahtuneet itsemurhat,ja syrjäytyminen näiden lasten kohdalla todistaa.Kenen tai keiden olisi aika viimeistään katsoa sinne peiliin,rouvakerholaiset haloo!?

 

 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1433860381354.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Pekka Pylkkönen

Minusta joku palkinto pitäisi pojalle myöntää. Hymyoppilaspatsas?

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Pylkkönen,joka on joka alan asiantuntija,ottaa ensin selvää asioista ennen kommentointejaan.Ei tarvitse kaikkeen otta kantaa,jos ei ole alkeellistakaan tietoa mistä on kyse.Voi opetella ensin lastensuojelulain,YK:n Lastenoikeuksien sopimuksen,lastensuojelun tilan suomessa,laittomat huostaanotot,viranomaisten virkavirheet jne.Ymmärrän,jos se vaatii perehtymistä,ja on yksinkertaisesti liian vaikeaa.Et kai kuvittele ,että lastensuojelussa on vain se yksi puoli,se josta saa julkisuudessa puhua,juuri sellaisten käsityksiä ylläpitämään,jotka eivät muusta kuin media otsikoista tiedä.Jos et ymmärtänyt tekstiä:Suomessa ei perheet ja lapset saa edes LAINMUKAISIA TUKITOIMIAKAAN JOKA KUNNASSA.TILALLE TARJOTAAN,JA TAI PAKOTETAAN ANTAMAAN LAPSI HUOSTAAN.

Nämä laitokset ynm.ovat velvollisia huolehtimaan lapsista ja nuorista,on heidän vastuullaan ,kuinka lapsien ja nuorten käy,onhan heidät kotoaan ulkoistettu"turvaan,koska eivät voi asua kotonaan jne.jne."Kodinomaiseen" laitokseen....Lapset ja nuoret ovatkin eräille punainen vaate,heitä ei saisi näkyä,eikä kuulua.Puolustuskyvyttömien kimppuun onkin helppo käydä.Lyö lyötyä,lasta ja nuorta,olet suuri sankari,ja isosti ihminen.

Verovaroista kustannettu huostabisnes (1,4 miljardia vuodessa,viimeisin arvio)ei ole mikään pikkujuttu,jos tulokset ovat tätä luokkaa.Lapsi /nuori viedään nuorisokotiin,karkaa,ja saa maksettavakseen seuraukset pahasta olostaan,jota ei ole huostasysteemi kyennyt isolla rahalla hoitamaan.Puhumattakaan siitä,millä kriteereillä lapsia ja nuoria kotoaan viedään,on viety.

Eli ojasta allikkoon,kenen luulet olevan vastuussa?

Pekka Pylkkönen

Minulla on melko lähellä tapaus jossa olen päässyt katsomaan lastensuojelun "mielivaltaa". Eli siis väärä huostaanottopäätös joka tuomittiin laittomaksi hallinto-oikeutta myöten.

Silti en nää tässä juurikaan mitään parempaakaan ratkaisua. Päätöksiä tekevät ihmiset monesti hyvin vaillinaisin tiedoin kiireessä ja paineen alla. Väärä päätös suuntaan tai toiseen on hemmetin ikävä. Välillä porukka sekoaa kun äidit tappavat lapsensa eikä sossu tee mitään. Ei täällä kukaan mikään selväänäkijä ole.

Minusta poika joka potkii poliisit vammaisiksi ei ansaitse mitään ymmärrystä tai myötätuntoa vaan raakaa koulutusta.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen Vastaus kommenttiin #6

Mikähän juttu tuo on?Vammaisiksi potkittuja poliiseja?Laitatko linkin?

Suomessa ei muuten lainmukaan käy tuo arvostamasi/käyttämäsi "raaka koulutus"lapsia tai nuoria kohtaan.Mitähän se pitäisi sisällään,fyysistä väkivaltaako,vai henkistä kiduttamista?
Lapsille ja nuorille,joiden mainostetaan sitä kotonaan kohtaavan,ja siksi ovat huostaanotettuina.

Väkivaltaa hoitona ,niinkö?Raakaa kouluttamista.

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

Ei millään pahalla, mutta tuo Oksasen kirjoitus on kyllä hyvin yksisilmäinen. Hän ei sanallakaan mainitse, että kyseinen poika hakkasi KAKSI poliisia yhteensä viikkojen sairaslomalle.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015061019837893_u...

Turha on Oksanen syyllistää valtiota kun tällainen nulikka riehuu. Tuollainen nulikka pitäisi kylmästi kaataa maahan mahallensa heti kun hän alkaa riehumaan ja sen jälkeen hänet pitää pistää rautoihin. Poika teki valintansa ja niiden kanssa hänen on elettävä.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Tämän näkee juuri niin kuin se on:Kalliisti verovaroilla bisneksiään ylläpitävät firmat ovat epäonnistuneet tehtävässään.Kuntien lastensuojelu,joka on ulkoistettu kansainvälisille konserneille,firmoille,voittoa tuottamaan omistajilleen ja sijoittajilleen,ei toki parempaa tulosta saakkaan aikaan.

Lasten ja nuorten elämästä kilpailutuksin ja tarjousten perusteella kisailevat yritykset,BISNESTÄ tekevät tahot, kun ovat tulleet saalistamaan haaskalle,kuntien lopetettua omien lastensuojelun palveluidensa tuottamisen.Valtio antaa ainoastaan huostaamisesta rahaa,ei muuhun lastensuojelutyöhön(Huostakerroin)Raha ei ole korvamerkittyä.Ei näemmä mene jakeluun,että näillä nuorisokodeilla ynm.on velvollisuus huolehtia,antaa turvaa,tukea jne.näitä lapsia.
Pitää muistuttaa myös niistä laittomasti/aiheettomasti huostaanotetuista lapsista,joiden vapauden riisto jatkuu,koska ei ole ihmisiä käsittelemään heidän asioitaan.Huostien purku saattaa kestää niin kauan ,että lapsi on jo täysi -ikäinen.

Nuorisokoti - sos-lapsikyla.fi‎
Mainoswww.sos-lapsikyla.fi/nuorisokoti‎
SOS-Lapsikylän lastensuojelutyö tarjoaa apua perheille. Tutustu!
Lahjoita alkaen 5€ / kk · Hätäapua lapsille · Liity heti!
KuukausilahjoittajaksiLiity kummiksiSOS-LapsikyläTue kotimaan työtä
Hakutulokset
Lastenkoti, nuorisokoti - Lastensuojelun käsikirja - THL
https://www.thl.fi/web/lastensuojelun-kasikirja/.....
Lastenkodeissa ja nuorisokodeissa arjesta pyritään luomaan mahdollisimman kodinomaista, turvallista ja kuntouttavaa. Normaalin arjen lisäksi eri laitoksilla on ...
Siikajoen Nuorisokoti
siikajoennuorisokoti.fi/
Siikajoen Nuorisokoti on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2005. Nimensä mukaisesti nuorisokoti sijaitsee Siikajoenkylällä Siikajoen kunnassa, ...
Mäkirinteen nuorisokoti | Kalliola
www.kalliola.fi/lastensuojelun-toimipisteet/makiri...
Mäkirinteen nuorisokoti on terapeuttinen hoitoyhteisö 14-17-vuotiaille nuorille, jotka oireilevat vakavasti päihteiden käytöllä sekä sosiaalisilla että psyykkisillä ...
Nuorisokoti Ankkuri | Ankkurin Lastensuojelupalvelut
www.ankkurinlastensuojelupalvelut.fi/yksikot-ja......
Nuorisokoti Ankkuri sijaitsee Jyväskylän maalaiskunnan Vaajakosken Kaunisharjussa. Nuorisokodista on hyvät kulkuyhteydet Jyväskylään. Käytössämme on ...
Nuorisokoti | SOS-Lapsikylä
https://www.sos-lapsikyla.fi/lastensuojelu/toimipi...
Jyväskylän Haapaniemessä sijaitseva SOS-Lapsikylän nuorisokoti on perustettu vuonna ... Nuorisokoti koostuu 7-paikkaisesta osastosta, avohuollon yksiköstä, ...
Jyväskylän kaupunki: Sosiaalipalvelut: Nuorisokodit
www.jyvaskyla.fi › ... › Lastensuojelu › Huostaanotto ja sijoitus
Jos ne käyvät sietämättömiksi, tarvitaan apua. Nuorisokodit ovat yksi vaihtoehto vaikeassa elämäntilanteessa. Esite lastensuojelun avohuollon sosiaalityöstä ...
Jyväskylän kaupunki: Sosiaalipalvelut: Lotilan nuorisokoti
www.jyvaskyla.fi › ... › Huostaanotto ja sijoitus › Nuorisokodit
Lotilan nuorisokoti, kuvaaja: Pirjo Ala-Hynnilä Lotilan nuorisokoti. Lotilanmutka 3 40530 Jyväskylä p. 014 266 3539, 050 548 7482. Sijanti kartalla. Johtaja Vesa ...
Keminmaan nuorisokoti
nuorisokoti.pohjanranta.com/
Luonnonkauniilla paikalla Pohjanrannan tilalla toimivat myös nuorisoasuntola Pohjankoti sekä Pohjantähti-opisto. Nuorisokodin naapuriin on viime vuonna ...
Sivukadun Nuorisokoti Oy Nuorisokoti Hopo | Riihimäellä ...
www.hopo.fi/
Sivukadun Nuorisokoti Oy on vuonna 2003 perustettu vakavarainen Suomalainen pienyritys. Meillä on yhdentoista vuoden kokemus lastensuojelun ...
Kriisi- ja nuorisokoti Vanamo
www.vanamot.fi/
Vanamo. Copyright © 2012 Vanamon kriisi- ja nuorisokoti.
Tuulenpesäkoti‎
Mainoswww.tuulenpesakoti.net/‎019 725701
Tarjoamme nuorille kodinomaisen kasvuympäristön. Tutustu!
Aiheeseen nuorisokoti liittyvät haut.
nuorisokoti wikipedia
lehtisaaren nuorisokoti
mäkitorpan nuorisokoti
nuorisokoti ankkuri
nuorisokoti jyväskylä
nuorisokoti masto
palokan nuorisokoti
myllyjärven nuorisokoti
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Seuraava...Näitä riittää.Siinä murto-osa TÄSTÄ BISNESLAJISTA

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Miten se meni, hakkasiko poika ensin ne poliisit ja sen sseurauksena poika piti panna ns. hoitoon? Vai oliko poikaa ensin "hoidettu" ja sen lopputuloksena pojasta tuli väkivaltainen. Kyllä hiljasemmastakin kaverista tulee väkivaltainen jos häntä kiusataan kohtuuttomasti.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9462

Näitä nuoria ja lapsia on paljon,jotka lähtevät karkumatkoille noista paikoista.Moni kantaa pelosta mukanaan es.vaikkapa linkkaria.Noissa paikoissa lapset ja nuoret oppivat monesti tupakan polton,viinan,huumeet jne.seksuaalinen hyväksikäyttökään ei ole harvinaista.Nöyryyttämistä on se,jos pissaa yöllä sänkyynsä(pelko?),ja aamulla pitää seistä patjan kanssa kaikkien edessä rangaistuksena.Se ettei saa soittaa kotiin,ei pääse kotilomille,pitää istua ilman vaatteita,alushoususillaan seinään tuijottaen jne.jne.

Se mikä näissä julistuksissa mättää,on se,että suomessa on salailun kulttuuri,ja lastensuojelusta ei saa käydä /eikä käydä julkista keskustelua.Siitä puhuvat ne,joiden intresseissä on julkisuudessa antaa mahdollisimman huono kuva lapsista ja heidän perheistään.Tästä kulttuurin toisesta puolesta vaietaan jokaisella suulla.

Kun "asiantuntijoina "ovat sos.alan viranomaiset ynm.kytköksien kautta ongelmista hyötyvät,on keskustelu yhtä tyhjän kanssa.Suomessa on viimeiset 20 v.alasajettu perheiden oikeuksia,ja lastensuojelua on alettu käyttämään huostabisneksen ja erilaisten firmojen,konsulttien,kaiken mahdollisen sivubisneksen temmellyskenttänä.Puhutaan sos.viranomaisten salassapitovelvollisuudesta,sen taakse piiloudutaan,kun lapsi kuolee,tai ilmi tulee sijaisperheen/laitoksen lasten seksuaalinen hyväksikäyttö,kaltoinkohtelua laitoksissa,lasten nöyryyttämistä,pahoinpitelyä jne.jne.

Salassapito koskee viranomaisia,ei kukaan voi kieltää vanhempia kertomasta omista kokemuksistaan.Sosiaaliviranomaisia taas ei mikään kiellä kertomasta epäkohdista joita siellä on,eikä siitäkään kuinka lakia rikotaan,ja tehtaillaan vääriä kirjauksia perheistä.Nimiähän ei tarvitse mainita.Sossu on viranomainen,niin on poliisikin.Poliisi kuitenkin joutuu vastuuseen virkavirheistään,laittomuuksista,nämä eivät.Silti poliisi on velvollinen antamaan virka-apua näille sos.viranomaisille.Poliisi ei siis edes tiedä, millä perustein,se lasta kotoaan raijaa,jos sossu on saanut päähänsä yks kaks tempaista,mitään papereita sossuilla kun ei aina ole esittää,eikä niitä ole edes olemassa.Lastahan ei saa viedä vastoin tahtoa,eikä aiheuttaa lapselle pelkoa,haittaa,sellaista tilannetta joka on lapselle pahasta.

Muita viranomaisia haastetaan ja vaaditaan tilille kun koetaan/tapahtuu epäoikeudenmukaisuus,näitä ei.Muut joutuvat tai vastaavat ihmisille ja medialle,jos epäonnistuvat tehtävissään,nämä eivät.Tämä organisaatio,joka käyttää veronmaksajien rahaa sadoilla miljoonilla vuodessa,ei ole vastuussa kenellekkään.Huostabisnes on kasvanut sairaisiin mittoihin,ja kenellekkään ei kuulu,mihin raha menee?Ei kiinnosta lasten itsemurhat,syrjäytyminen,perheiden sadat valitukset,kantelut,laittomat huostat,väärät kirjaukset,mielivalta jne.jne.Joita systeemissä tapahtuu?Kenen intresseissä on pitää tämä kolikon toinen puoli salassa,pimennossa?Jos poliisiputkaan kuolee ihminen,tulee armoton häly,ja tonkiminen.Kun lapsi kuolee väärän huostaamisen takia,tai kokee väkivaltaa,julmuutta ulkoistettuna kotoaan,ei halaistua sanaa,ja perhekin vaietaan.

Jos poliisi tuomitsee aiheetta,korvausta ja huutoa.Kun lapsi tuomitaan(vapaudenriisto,huostaanotto)aiheetta,ja perhe häväistään,traumatisoidaan ei vastuu kuulu kenellekkään,eikä korvauksia perheille tule.Mikä maksaa,miksi salaillaan lastensuojelun touhuja,mitä HÄMÄRÄÄ siellä oikeasti on?Miksi se lastensuojelu on suomessa rangaistus perheille ja lapsille,miksi sitä pelätään?Miksi sos.viranomaiset uhkailevat huostaanotoilla,pelottelevat,tekevät itse ilmoituksia perheistä tuttaviensa kautta?Miksi toimitaan varhaisen puuttumisen nimissä perheiden selän takana?Suljetut suut,ja pimeät huoneet.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Tämä Ilona Oksasen kirjoitus on jatkumoa niille kannanotoille, joissa kaikki epäkohdat pistetään yhteiskunnan syyksi. Yksilön ei tarvitse halutessaan ottaa vastuuta tekemisistään tai tekemättä jättämisistään. Kasvatusvastuutakin sysätään liikaa yhteiskunnalle. Kun menee huonosti, on syyllinen selvä: yhteiskunta. Yksilönvapauksia kyllä vaaditaan, mutta vastuut unohdetaan.

Kyllä lasten ja nuorten, ja heidän vanhempiensa tulee ensisijasssa ymmärtää vastuunsa, ettei elämä karkaa käsistä. Aina sitä ei toki voida välttää ja silloin on viranomaisten puututtava asiaan.

Jos lapsi otetaan huostaan, niin siitä arvostellaan lastensuojeluviranomaisia, jos ei oteta ja sattuu jotain, taas huudetaan suureen ääneen. Lastensuojeluviranomaisten työ tänä päivänä on erittäin epäkiitollista ja vaikeaa. Samoin erilaisten nuorisokotien ja huostaanotettujen lasten hoitokotien henkilökunnan toimintaa on helppo arvostella. Ei heillä mene aina kaikki asiat nappiin, niin monenlaisia huostaanotettavia ykslöitä on perään katsottavana. Täysin arvaamattomia. Säännöistä vähät välittäviä. Ei siinä aina päänsilityksellä selviä.

Jos lastensuojelun katsotaan olevan rangaistus lapsille ja perheille, palkitsemistako sen pitäisi olla?, niin hoidetaan asiat kuntoon ja elämä rullaamaan sitten siellä perheissä ja lopetetaan huostaanotto kokonaan.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Kiitos kannanotostasi.Maailma oli erilainen vuosikymmeniä sitten,nykypäivän lastensuojelusta taas on tietosi mikä?Kun lapset huostaanotetaan,on vastuu niillä firmoilla ja viranomaisilla.Näitä miljoonabisnestä perheillä tekeviä firmoja riittää.Tarkennan vielä:lastensuojelusta on tullut miljoonabisnestä.EU:n mukaan lapsi on vielä 16 ikäisenä.

Emme elä enää "vanhaa hyvää aikaa"jolloin perhe oli se ,joka päätti omasta ja lastensa,siis perheensä elämästä.Eipä ollut ennen näitä varhaisia puuttumisia,ja huoliseulojia perheiden niskassa.Kun nuoriso "villiintyi"oli koti ja tarvittaessa poliisi,jotka yhdessä laittoivat nuoret ruotuun.Ei tässä ajassa lapset saa edes leikkiä enää joka pihassakaan,kuten ei nuorisoa saa näkyä raitilla.

Elämä on 2015 kaukana siitä,mitä se oli ennen vanhaan.Onhan se ikävä kun tosiasioita tulee ,vastoin sitä julkisuudessa annettua kuvaa,joka uppoaa helposti heihin,joilla ei ole muusta tietoa.

Tietysti voitte kysyä YK:lta,EIO:lta ja rakastamiltanne asiantuntijoilta miksi suomi on saanut huomautuksia,ja tuomioita lasten ja perheiden kohtelusta,ja miksi suomessa edelleen rikotaan lastensuojelulakia,ja sitäkin miksi lastensuojelussa on 50% epäpäteviä.Kun salailu loppuu tässä instansissa,ja rahan kerjääminen huostakulttuurin ylläpitoon julkisuudessa,katsotaan.

Yhteiskunnasta ja sen vastuusta lastensuojelun ja näiden firmojen ylläpidossa,päättää poliitikot ja eduskunta.Taho, joka on katsonut bisneksen olevan parempi ratkaisu,kuin koteihin annettu laillinen tuki,jota alettiin ajaa alas 1990,koskee myös terveydenhoitoakin..Se on totta kyllä virhe,ja rahan haaskausta.Eli se on sitten niin,että varhainen puuttuminen on sekin sitten verorahojen haaskausta,koska teini-ikäisiä raijataan huostabisnekseen.Eli sossuilu onkin itseasiassa juuri sitä itseään,itse itseään ylläpitävä ja työllistävä vaikutus.

"Tämä Ilona Oksasen kirjoitus on jatkumoa niille kannanotoille, joissa kaikki epäkohdat pistetään yhteiskunnan syyksi. Yksilön ei tarvitse halutessaan ottaa vastuuta tekemisistään tai tekemättä jättämisistään. Kun menee huonosti, on syyllinen selvä: yhteiskunta. Vapauksia kyllä vaaditaan, mutta vastuut unohdetaan"

Niin?

Toimituksen poiminnat