OksanenIlona Politiikkaa vaiko mitä?

Bisnestä ulkomaalaisilla ihmisillä,ja fudut omille

Vuoksenhovin työntekijät irtisanottu: ”Vakaa aikomus vastaanottokeskuksen suuntaan” Vastaanottokeskuksen perustaminen Imatralle vaikuttaa yhä todennäköisemmältä. Kuvan henkilö ei liity juttuun. kuvituskuva Vuoksenhovi on noussut ykkösvaihtoehdoksi Imatran vastaanottokeskusta koskevissa suunnitelmissa. Nyt tilanne on muuttunut siinä määrin, että Vuoksenhovin henkilökunta on irtisanottu, ja viimeinen työpäivä on marraskuun alkupuolella. Hotellin johtaja Ilkka Lyly vahvistaa, että irtisanomiset pitävät paikkansa. – Mitään sopimuksia ei ole kirjoitettu, mutta olemassa on vakaa aikomus vastaanottokeskuksen suuntaan, Lyly muotoilee. Hän lisää, että nyt irtisanotuille työntekijöille riittänee töitä, mikäli vastaanottokeskus perustetaan. – Mikään hotelli ei ole täynnä 24/7, mutta vastaanottokeskus on. Lisää vastaanottokeskusaiheesta viikonvaihteen Imatralaisessa.

 

Että ihmisillä bisnestä,veronmaksajien piikkiin.Konkurssikypsät mestat,kuten kirkkonummen ties kenen vippityypin omistama vastaanottokeskukseksi muutettu turistirysä.Huostabisnestä lapsilla,ja mamu bisnestä tuhansilla ihmisillä,joita eu pakottein suomeen on raijattu,ja laittomastikin rajan yli kävellyt.Katsokaa tarkkaan keiden taskuun ja veroparatiisitileille huostabisneksen tapaan verorahanne valuvat.Kohta saadaan huostabisnes kiinni,siellä kun on miljardin raja jo rikottu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Heli Hämäläinen

Kylpylöissä on raju pudotuspeli sillä suunnalla. Imatralla on kylpylä Saimaan rannalla ja Lappeenrannassa on iso kylpylä niin ikään Saimaan rannalla. Itärajan ylittäjillä ei ole varaa enää viettää lomiaan ja jos olisikin, menevät mielummin lämpimämpiin maihin.

Toimituksen poiminnat