OksanenIlona Politiikkaa vaiko mitä?

Suomi vihaa poikia

Kysyntä poikien ympärileikkauksille kasvaa – Suomesta lähdetään Ruotsiin leikkausten perään Pääsyy kysynnän kasvulle on islaminuskoisten määrän kasvu. Ei-lääketieteellisiä poikien ympärileikkauksia tekee Suomessa harva lääkäri. https://yle.fi/uutiset/3-10167824 Miten suomi sallii BISNEKSEN POIKIEN SILPOMISILLA?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että jokainen saa tehdä sukupuolielimelleen mitä ikinä keksii, kunhan tekee sen vapaaehtoisesti, oikeustoimikelpoisena ja omalla kustannuksellaan, myös varautuen korvaamaan mahdollisten komplikaatioiden aiheuttamat jälkiseuraukset. Lapsille ympärileikkauksia tekevät on pakkotoimisesti karkotettava maasta, [riippumatta siitä onko maan kansalainen, käännynnäisille löytyy lukemattomia maita, joissa kyseinen toimenpide hyväksytään]. Olisi jo aika oppia ymmärtämään, että keskuuteemme on pesiytynyt kansalaisryhmiä, joilla ei ole mitään tekemistä tämän vuosituhannen ihmisarvojen ja sivistyksen kanssa.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Tarkoittaa siis sitä että suomessa pesii HALLITUS joka EI NOUDATA YK:n LASTENOIKEUKSIA . Koska asialle ei ole tehty mitään.Sen sijaan palkintoja on jaettu näille henkilöille jotka ovat tämän KALTOINKOHTELUN hyväksyneet ja SIUNANNEET suomessa.POIKIEN kohtelu suomessa onkin ylipäätään ala-arvoista ja hyvä ESIMERKKI on juuri tämä.

POJAT eivät siis tunne tuskaa, ,eivät ole YK:n lastenoikeuksien arvoisia eivätkä lastensuojelun,eivät ihmisoikeuksien arvoisia..Tytöt sen sijaan ovat vaikka tosin heitäkin halveksitaan mm.kirjoituksissa joissa heidän pitää pukeutua "sopivalla tavalla" jottei heitä raiskata.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Tyttöjen ympärileikkaukset ovat Suomessa kielletty lailla.Poikien ei ole.MITÄ tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia ,lastenoikeuksia nämä tällaiset ovat??

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Sairasta puhetta imaamilta, joka toteaa Suomessa asuvien muslimien syrjäytyvän yhteiskunnasta koska heidän ei anneta harjoittaa Suomessa uskontoaan johon kuuluu poikien ympärileikkaus.

Toimituksen poiminnat