HERÄTYS PERUS-JA PERHEPALVELUMINISTERI JA KUMPP!!!

” Viime keväänä oikeusasiamiehen tarkastuksessa paljastui, että Helsingin kaupungin ylläpitämästä Outamon lastenkodista ei päästy kouluun. Sijoitettuihin lapsiin kohdistetut rajoitustoimenpiteet sekä henkilökunnan riittämätön määrä kiinnittivät eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen huomion tarkastuskäynnillä, joka tehtiin ennalta kertomatta. Niinikään keväällä paljastui, että CTM- lastensuojelu palkkasi lastenkoteihinsa ammattihenkilöstön sijaan järjestysmiehiä.

Pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa perhekodissa nuoria oli sijoitettu kosteisiin kellaritiloihin. Vaatteiden ja hygieniatuotteiden hankinta nuorille oli onnistunut välillä vasta useiden pyyntöjen kautta. Helsingissä pariskunta piti lastenkotilasta seksilelunaan ja kolme eri miestä hyväksikäytti lastensuojelulaitoksesta karannutta. Lastensuojelulaitos Purossa oli törkeän seksuaalisen hyväksikäyttöepäilyn lisäksi sijoitetun viikottaista uhkailua.
Toiset lapset hakkasivat ja juottivat virtsaa lastenkotiin sijoitetulle pojalle, kertoi Iltalehti. Poikaa oli tönitty, hakattu, kampitettu, lyöty sähköjohdolla toistuvasti ja poltettu tupakalla käteen, kämmeneen, kyynärtaipaleeseen, vasempaan rintaan ja pakaraan. Häntä oli alistettu muun muassa sylkemällä hänen suuhunsa ja pakottamalla hänet huuhtelemaan suutaan virtsalla. Lisäksi pojalta kiristettiin rahaa. ”

#Apulaisoikeusasiamies #Sijaishuolto #Kaltoinkohtelu #SijaishuoltoBisnes #LOS #LastenOikeudet #Perusopetus #Opetus #YhteydenpidonRajoitus #LiikkumisenRajoitus
http://www.lokakuunliike.com/…/tarkastetuissa-lastenkodeiss…

http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/tarkastetuissa-lastenkodeissa-il…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu