OksanenIlona Politiikkaa vaiko mitä?

JOTTA EI kävisi kuin Rinkebyssä

Kun rehtori Timo Heikkinen tuli työskentelemään Helsingin Merilahden peruskouluun yli kymmenen vuotta sitten, koulussa oli reilut 17 prosenttia sellaisia lapsia, jotka puhuivat suomea toisena kielenään. Nyt heitä on 52 prosenttia. – Viime vuonna yhdestä ainoasta osoitteesta tuli tähän kouluun 40 uutta oppilasta eikä yhtäkään ainutta suomenkielistä nimeä, Heikkinen kertoo. – Voi miettiä, onko kaupungin asuntopolitiikka mennyt ihan kohdilleen, jos asutetaan kaikki maahanmuuttajat samoihin taloihin ja samoihin osoitteisiin tai viereisiin taloihin ja vierekkäisiin osoitteisiin, rehtori pohtii. https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/helsinkilaiskoulun-rehtori-... SIINÄPÄ SITÄ MIETTIMISTÄ KOKOOMUKSEN MYKKÄ SELLE JA SDP NAZIMALLE.KYLLÄ KOULU TIETÄÄ PAREMMIN,KUIN NÄMÄ VERONMAKSAJIEN RAHOILLA PÖNÖTTÄVÄT SUOJATYÖPAIKKALAISET.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Kyllä on tosiaan ajan hermolla nämä hallituksen oppipojat ja muut poliitikot ja seurapiirien kerma..Mitä nyt vuosikausia myöhässä ja pihalla kuin lumiukot ,siitä mitä suomessa tapahtuu.1990 epäonnistuivat maahanmuutossa ja eu myyntipuheilla ja mainoksilla saivat ongelmat lakaistua maton alle,ei auttanut silloin eikä auta nyt.

Siellä ne entiset epäonnistuneen maahanmuuton syrjäyttämät ovat reservissä suomen muiden 700 000 työttömän kanssa,ja näillä vaan riemua piisaa tilastoja tehtaillessa kuinka työttömyys on laskenut ja suomessa kaikki hyvin.Nämä poliitikot pettivät jo silloin suomalaiset kuten nämä suomeen tulleetkin ja nyt ongelmat ovatkin moninkertaiset.Ja 100 000 ihmistä suomeen lisää odottaa jo 2019 oven takana...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset