OksanenIlona Politiikkaa vaiko mitä?

Keskustan-ja kokoomuksen ihmisroska tuottaa hyvinvointia sisäpiiriläisille

" Riikka Moilanen on Nuorten Ystävät ry:n lapsibisnesryppään Moilasia. Riikan äiti on järjestöneuvos Marja Irjala, joka on toiminut Pohjola- kodin omistavan Nuorten Ystävät ry:n toiminnanjohtajana ja pääsihteerinä yli 20 vuoden ajan. Hän on istunut RAY:n hallituksessa päättämässä RAY rahoista sekä Julkisen sanan neuvostossa (JSN) estämässä lastensuojelukritiikkiä mediassa. Marja Irjala on rouva, joka ei osaa olla jouten. Hän on touhunnut mm. Sininauhaliitossa, Oulun kirkkovaltuustossa, Lions Clubissa, YTY ry:ssä, Sosiaalialan työnantajat ry:ssä, Sosiaali- ja terveysturvan keskusliitto STKL:ssä, Pohjois-Suomen KASTE- hankkeessa, LYKKY-hankeessa ja Oulun seudun ammattikorkeakoulussa. Irjala tietää, että vain otettu lääke auttaa. Hänen toimintakautenaan Nuorten Ystävät onkin laajentanut toiminta-aluettaan Oulu-Muhos-akselilta maanlaajuiseksi." #Ihmisroska #NuortenYstävät #Hallitus #Eduskunta #Lestadiolaismafia https://www.lokakuunliike.com/…/miten-katkaista-sijaishuoll…

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

”Keskustan-ja kokoomuksen ihmisroska”

Pitäisikö Kepun ja Kokoomuksen pyytää julkisesti anteeksi ihmisroskastaan seuraavilta yhteisöiltä:

STKL, Sosiaalialan työnantajat ry, Lions Club, Oulun kirkkovaltuusto, Sininauhaliitto, RAY,
Julkisen sanan neuvosto, L Oulun seudun ammattikorkeakoulu, YKKY-hanke, Pohjois-Suomen KASTE, YTY ry, Nuorten Ystävät ry.

PS. Moilanen on nähty kerran myös Porissa, Martan Grillissä, että kyllä syntilista on varmaan aika pitkä

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Kannattaa ensin lukea mistä on kyse ,ennenkuin lähtee mitätöivällä ja lapsellisella asenteella metsästämään kavereiden peukutuksia,sillä että "sainpas sanottua..".Taustat on hyvä tietää näistä henkilöistä kuten muistakin jotka suomessa hääräävät.Jos ei kiinnosta ei kannata arvostella tai ainakaan kommentoida mitä ei ymmärrä.

Eli:lueppas ensin teksti ja linkkien takaa löytyy lisää,tule sitten irvailemaan.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kerropa, miten Kokoomus liittyy tähän blogisi sisältöön, kun sen jo otsikossakin mainitsit?

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Anteeksi vaan mutta en ymmärrä miten Kokoomus liittyy tähän ihmisroskaan tai että Riikka Moilasen äiti on ollut RAY:n hallituksessa ja Julkisen sanan neuvostossa? Minusta taas tuntuu, että sinulle oli tärkeää saada Kepu ja Kokkarit liitettyä tähän saastaan. Ehkä pystyt yhteyden kertomaan niin, että minäkin sen ymmärtäisin.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Ei kovin omaperäinen keksintö tuo ihmisroska.

"Ihmissaastahan" on ollut jo pitkään persujen köytössä oleva termi. Sillä ei tosin tarkoiteta suomalaisia ja perussuomalaisia alkoholisteja, eli juoppoja, vaan turvapaikanhakijoita.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Lapsibisnes,huostabisnes,lapsikauppa,huostakulttuuri ihan miten vaan,kaikkia nimityksiä käytetään,on käytetty jo vuosikausia ihan julkisesti.Tuota noin.Ihan vaan huomiona: nyt on v.2018 ei keskiaika ja noitaroviot.Kannattaa joskus lukaista muitakin medioita kuin uusisuomi,voi tulla yllätyksenä että sensuuri ei vielä ole suomessa eikä muuallakan suht "vapaissa"maissa todellisuutta kuten täällä näkyisi olevan sellainen luulo joillakin ..?

Ihan maailmanlaajuisesti puhutaan huostabisneksestä ja sen sivutuotteista eli siitä kirjosta kaikenkarvaisia toimijoita joka on sen ympärille tullut ottamaan osansa LIIKETOIMINNASTA ja sen voitoista.Eli liiketoiminnasta jossa TARVE LUOTIIN KEINOTEKOISESTI bisnesammattilaisten avulla ja joka suomeen tungettiin ihan poliitikoiden avustamana.

Kukas se nyt tulee ja vaientaa kaikki "ikävät "totuuden puhujat suomessa ja maailmalla?Kuka se alkaa uhkailemaan tai pelottelemaan?Linnaanko ne tuhannet ihmiset viedään vaiko mitä?Mielipidevangit suomessa..niinpä niin.Mitkään uskonnot tai sukuselvitykset ei kiinnosta,eivätkä ole jutun aihe .Jos niin haluaa itselleen uskotella,metsään meni.Kuka toimii missäkin suomessa EI ole mikään salaisuus tai sen selville ottaminen,ei se mikä historiikki kelläkin on tai suhteet firmoissa jne.Ei sekään että EK puikoissa istui vippifirman mies jne.jne.tai se että Mehiläisen johtaja kehui jo aikoinaan huostabisnestä helpoksi tavaksi tehdä bisnestä ja laajentaa sitä siksi.

2006 poliitikot olivat vielä "huolissaan"huostabisneksestä,mutta vaientettiin sopivilla suojatyöpaikoilla.Eihän koronkiskonnastakaan huudella eikä siinä mukana olevista pankeista jotka tarjoavat myös osamaksulla palveluja YKSITYISTEN sosiaali ja terveydenhoidossa. Ei se silti ole mikään kielletty aihe tonkia,kuten ei tuokaan tunkio.

Jos suomessa ei tutkivaa journalisimia sallita ei suomi ole demokratia ,eikä sananvapautta ole.4 sija sanoo toisaalta paljon senkin tilasta,ja mihin ollaan menossa.Pelottelu ,uhkailu ja vaientaminen ei kuulu 2000 luvulle enää.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Avauksessasi oleva linkki ei ole avattavissa. Mutta miten sekään liittyy avauksesi otsikkoon, jossa mainitset tässä "ihmisroska-tapauksessa" ja mainitset Kokoomuksen?

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Rakkailla lapsilla monta nimeä.
Se mikä keskustalaisille on "ihmisroskaa", on tunnetusti kokoomuslaisille "heikompaa ainesta."

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Ihmisten erilaista geeniperintöä ei keksitty kepussa eikä kokoomuksessa. Onko Hilden sitä mieltä että heikoimpia ei saa nimittää heikommiksi? Esimerkiksi alkoholismi on kauan aikaa sitten havaittu olevan sairaus. Kai sellaiset henkilöt ovat terveitä heikompia. Ei sen havaitsemiseen tarvitse olla kepun tai kokoomuksen jäsen.

Käyttäjän JanneHildn kuva
Janne Hildén

Puhu sinäkin sitten ihmisistä aineksena, kun mieli kovasti tekee.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #13

Ei ole kovin fiksua arvailla mielihalujani, ethän ole kai tyhmempää "ainesta", vai kuinka?

Käyttäjän juhanikahelin kuva
Juhani Kahelin

Saul Schubak: ”heikompi aines”

Toimituksen poiminnat