OksanenIlona Politiikkaa vaiko mitä?

Mustelmille rusikoitu poika

– Hoitaja laittoi huoneen oven kiinni ja nosti minut ryntäistä kaappia vasten. Sitten hän hakkasi päätäni seinään. https://yle.fi/uutiset/3-10400366

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

– Muut hoitajat olivat kertoneet nähneensä, että poikaa oli kohdeltu osastolla muulloinkin väkivaltaisesti. Poika oli ollut kontillaan ja häntä oli potkittu polvella selkään, Katja sanoo.

Suomen parasta -luokkaa PERHEPOLITIIKAN TUOTOSTA JA TULOSTA.JOKO alkaa suomessa silmät avautumaan muiltakin kuin niiltä TUHANSILT APERHEILTÄ joiden valitukset makaavat aluehallitoviraston pöydillä KUN ROUVAKERHO tekee LISÄÄ LAKEJA LASTENSUOJELUN VARJOLLA joilla viedä IHMISARVO JA OIKEUDET PERHEILTÄ JA HEIDÄN LAPSILTAAN!

JOKAINEN näistä POLIITIKOISTA jotka ovat näitä uudistuksia olleet laatimassa ,joilla BISNES tuotiin suomeen ,vastuuseen ja viralta,korvaukset uhreille ja perheille oma PUOLUEETON TAHO joka EI OLE missään tekemisissä näiden rikollisten kanssa!!ON aivan turh avalehdella ettei nämä rikokset ,kaltoinkohtelut,hyväksikäytöt lasten ja nuorten itsemurhat ole olleet tiedossa!

Toimituksen poiminnat