OksanenIlona Politiikkaa vaiko mitä?

Pelko elää suomalaisissa 2019 luvulla!!

MIKÄ TÄMÄ NYKYSUOMI OIKEIN ON,KUN TYÖTTÖMÄT PELKÄÄVÄT TE:tston  TAPAAMISIA JA KEHOITTAVAT TOISIAAN OTTAMAAN sinnekin MUKAAN TODISTAJAT,NAUHOITTAMAAN  KÄYNNIT, JNE.kuten ovat PERHEET tehneet jo vuosikausia lastensuojelun  mielivaltaisen mafian kanssa asioidessaan.Sen käsitän hyvin,mutta onko työttömienkin kohtelusta tullut samanlaista mielivaltaa,uhkailua,pelottelua ja valheellisten "tietojen"levittämistä ihmisistä.Selän takana toimimista jne.VIRANOMAISTEN (PAKKO)VALLAN KÄYTTÖÄ,jossa henkilökunta jolla ei ole todellista asemaa käyttää veronmaksajien rahoilla saamaansa työpaikkaa  toisten kyykyttämiseen ja nöyryyttämiseen..

 

Virkailijat tekevät puhelimessa OMIA sopimuksiaan,eli yksipuolisia ns.suunnitelmia joist aei työttömillä ole aavistustakaan.

"Vaikka et ole koskaan hakenut apua sosiaalitoimistosta, tilaisuudessa on luultavasti sossun virkailija. Muista, että jos he yrittävät alistaa sinua johonkin pakkopuuhasteluun, vaadi se kirjallisena. Ota selvää virkailijoiden koulutustaso. Jollain merkonomilla tai sosionomilla ei ole pätevyyttä määritellä tervettä ihmistä 'kuntoutukseen'. Muista, että he valehtelevat, ovat agressiivisia, manipuloivat, uhkailevat, kiristävät, pimittävtä tietoa, syyllistävät, mitätöivät sinua ihmisenä. Kaikkea tuota heidän ei lain mukaan tarvitsisi tehdä, mutta sellainen on ihminen. Anna sille hitunenkin 'valtaa' toisen taviksen yli, niin heistä paljastuu pikkutyranki. Ja heillä on valta antaa sinulle karenssia, eli katkaista tukesi kuukausiksi"

 

Miten tällainen on mahdollista kun nämä PALVELUT maksetaan verorahoista ja näiden tehtävä on auttaa ,neuvoa ihmisiä,EI UHKAILLA JA PELOTELLA,TEHDÄ LASTENSUOJELUILMOITUKSIA ASIAKKAISTA TAI MONIONGELMAISIA .

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Itse olen miettinyt samaa, mitä ne itse hyötyvät siitä kun puhuvat paskaa asiakkaille? Onko se vaan että valta korruptoi myös tuossa asemassa? On kiva itse päättää toisen asioista, omalla tavalla?

Toimituksen poiminnat