O.Anneli Politiikkaa vaiko mitä?

Kokoomuksen vippifirma/koronkiskonta kielto?

https://minun.posti.fi/ajankohtaista/credit24 Pikavippien kanssa ei joudu kuin ongelmiin. Nopeilla luotoilla rahoitetaan vain kaikkea turhaa. Alan toimijoiden taustat ovat hämärän peitossa. Ei suinkaan! IPF Digital Finland Oy:n haluaa olla suunnannäyttäjänä kohti vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä luotonantotapaa. Toukokuusta 2016 saakka asiakkaat ovat voineet tunnistautua ja jättää luottohakemuksen yli 600 postissa. Luottohakemuksen käsittelee IPF Digital Finland. POSTI JA VIPPIFIRMA YHTEISTYÖSSÄ?!!!SOSIAALIPALVELUT JA TERVEYDENHOIDONPALVELUT VIPPITOIMINTAA HARJOITTAVIEN PANKKIEN KUMPPANEINA SUOMESSA!? KOKOOMUKSELLA AIKA VASTATA HUUTOIHINSA!EK JOHTAJA OMISTI OSANSA VIPPIFIRMA FERRATUMISTA!?HALOO!!??ONKO KETÄÄN KOTONA?!

 

MITEN TÄMÄ ON MAHDOLLISTA SUOMESSA?MONI mainostaja on lopettanut yhteistyön tämän firman kanssa,muttei suomen hallitus?!WTF??

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

IPF Digital Finland Oy on osa 14 maassa toimivaa, Lontoon pörssiin listattua International Personal Financea. International Personal Finance on yli 8 000 henkeä työllistävä, vastuuntuntoisena ja eettisenä toimijana tunnistettu rahoitusyhtiö. Suomessa yrityksellä on noin 25 työntekijää.

Credit24 on Suomen tunnetuin kulutusluottotuote (Taloustutkimuksen Suomi tänään 2016 -tutkimus) ja edustaa Suomessa edullisimpia nopeita kulutusluottotuotteita. Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja maksimissaan 36 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Talostutkimuksen omistaa kokoomuksen eero lehti,miljonääri ja mediamoguli.

Haluaako hallitus tuhota Postin?
21.06.2018
https://www.pau.fi/viestinta/ajankohtaista/haluaak...
Per Sjödell, Frank Marthaler ja Pertti Miettinen uusina jäseninä Posti Groupin hallitukseen – Markku Pohjola jatkaa puheenjohtajana
27.03.2018

Posti Group Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 27.3.2018 Helsingissä. Yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että osinkoa jaetaan vuoden 2017 tuloksen perusteella 27 miljoonaa euroa ja ylimääräistä osinkoa 13 miljoonaa euroa. Yhteensä osingonjako on 40 miljoonaa euroa.

Yhtiökokous vahvisti myös vuoden 2017 tilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden hallintoneuvostolle, hallitukselle ja toimitusjohtajalle.

Hallitus

Postin hallituksen jäsenten lukumääräksi päätettiin yhdeksän.

Hallituksen jäseninä jatkavat

ekonomi Markku Pohjola
toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, Työeläkevakuuttajat TELA
KTM Eero Hautaniemi
johtaja Petri Järvinen, toimitusketju, logistiikka ja laatu, Coop Sverige
johtava erityisasiantuntija Marja Pokela, Valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosasto
hallitusammattilainen Arja Talma
Kirsi Nuoton ja Petri Kokon ilmoitettua, että he eivät ole enää käytettävissä Posti Group Oyj:n hallitukseen, hallitukseen uusiksi jäseniksi valittiin hallitusammattilainen Per Sjödell sekä hallitusammattilainen Frank Marthaler. Lisäksi hallitukseen valittiin Pertti Miettinen henkilöstön edustajana yhden vuoden kokeiluna.

Hallitus vihelsi yllättäen poikki Postin yksityistämisen
Politiikka
27.05.2018
Terhi Torikka
Yksityistämistä on valmisteltu jo pitkään kaikessa hiljaisuudessa, mutta noin viikko sitten työ keskeytyi.Vähäksi aikaa. Koska vaalit.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/art...

Kuinka se on, onko posti kansalaisia varten vai kansalaiset postia varten. "Palvelijat ovat nousseet ratsujen selkään ja isännät kulkevat jalkaisin."

Kuten suomessa on käynyt muissakin palveluissa,ja kansallisomaisuuden kohdalla,kun sisäpiiriläisten taskut tarvitsevat täytettä.

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Silloin kun posti otti ensimmäisiä askeliaan yksityistämisen suunnalla niin joku postin jakelun palveluesimies tms. lähetti meille kaikille kaupungin vuokratalossa asuville, että maatasossa olevien asuntojen ulko-ovien postiluukkujen viereen tulee pystyttää postinjakajalle postilaatikko. Tuon jälkeen postin toimet ovat olleet täysin toimintojen romuttamista ja tuolla rahastamista että paskantamista kansalaisten postin kulkuun.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset