OksanenIlona Politiikkaa vaiko mitä?

Suomen lastensuojelu 2019

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vantaan-etsintakuulutettu-puukottaja... SIINÄ MALLIA SUOMEN VARHAISESTA PUUTTUMISESTA ELI LAINMUKAISTEN LASTENSUOJELUTOIMIEN TULOKSIA.Rouvakerholaiset kerjäävät lisää veronmaksajien rahaa jotta saavat toisilleen lisää suojatyöpaikkoja,kun samaan aikaan lapset ja nuoret,perheet saavat syrjäytyä. Sivuhuomautuksena ihmettelen samaa kuin moni muukin:miten suomalaispojan kuvaa levitetään joka mediassa surutta,vaikkei mitään tuomioita ole annettu,eikä oikeudenkäyntejä ole ollut.Kummasti vaan suomalaisten lasten ja nuorten kasvokuvat,sukulaiset,kotipaikat ja henkilöllisyys julkaistaan kaikissa valtamedian julkaisuissa,mutta ei missään tapauksessa kenenkään muiden. Millä oikeudella pojan nimi ,kasvot jne.on mediassa julkaistu,jollei sama koske kaikkia muitakin joita EPÄILLÄÄN jostakin?!WTF??

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

MTV Uutiset seuraa Oulun rikosvyyhtiä: Laajimman seksuaalirikostapauksen syytetty vaikutti hämmentyneeltä, aralta ja hyvin nuorelta.Oikeudenkäyntiin asteli tänä aamuna 21-vuotias turvapaikanhakija, jonka olemus oli paremminkin arka kuin hyökkäävä tai ylimielinen. MTV Uutisten toimittaja Outi Airola seuraa oikeudenkäyntiä Oulussa.

Hoikka nuori mies käytti pipoa, jossa luki ”Huipputyyppi”. Ympärilleen pälyilevä nuori mies sai viereensä tulkin, joka käänsi hänelle asianomistajan asianajajan Jani Vuotin toiveen tapauksen 60 vuoden salassapitoajasta.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-uutiset-se...

Siinä sitten mallia siitä,kuinka uutisoidaan kun halutaan tehdä rikollisesta säälin kohde ja suorastaan kohta uhri.18 täyttänyt suomalaispoika on jo ETUKÄTEEN TUOMITTU ,ilman oikeudenkäyntiä median ja näköjään viranomaistenkin myötävaikutuksella.

Missä ovat olleet nämä 1,4 miljardia veronmaksajien rahaa vuosittain tuhlaavat huostabisneksen toimijatahot,ja apulaisensa sosiaaliviranomaiset muut vastuuviranomaiset ja eli kalliin VARHAISEN PUUTTUMISEN MONIAMMATILLISETASIANTUNIJATAHOT joita verorahoilla on joka vuosi palkattu lisää kyttäämään lapsia ja nuoria,vauvoja ja vanhempia jo sieltä neuvolasta asti ??

Onko rouvakerholaisten seula taas vuotanut,ja muiden samankaltaisten suomalaislapsien tapaan on heitteille jätetty nuori ajautunut,SYRJÄYTYMISEN johdosta kaduille,vai onko peräti huostabisneksen tulosta taas kerran?

Onko koko varhainen puuttuminen tosiaankin suuri kusetus veronmaksajien rahoilla,koska sen tulokset ovat tätä luokkaa olleet jo yli 20 vuotta!!

Käyttäjän aveollila1 kuva
Antero Ollila

Jos mieshenkilö on 18-vuotias, niin hän ei ole enää poika eikä edes nuori, vaan täysi-ikäinen kansalainen.

Jos tällä henkilöllä on huostaanoton tausta, niin se kertoo sen tavallisimman tarinan, että huostaanotetut selviävät erikoisen huonosti yhteiskunnassa ja kuolevatkin selvästi keskimääräistä nuorempina kuin muu väestö. Tilastot ovat varsin karua kertomaa. Tästä asiasta vain vaietaan tehokkaasti. Kukapa näistä huostaanotetuista olisi oikeasti kiinnostunut. Esimerkiksi tieto siitä, kuinka paljon yksi huostaanotettu maksaa yhteiskunnalle per vuosi on käsittämätön. Kyse on sadoista tuhansista ja jopa miljoonasta per henkilö.

Herää ajatus, että mitäsjos tuosta summasta annettaisiin 20 % per ongelmaperhe. Väitän, ett tulokset olisivat paljon parempia.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Kyse on siitä ettei tällaisia tapauksia voi suomessa tulla/olla KOSKA yli 1,4 miljardia veronmaksajien rahaa palaa rouvakerholaisten "lastensuojelun"ylläpitoon ,eli lastensuojeluviranomaisten ja yhteistyökumppaneidensa huostabisneksen.

LAINMUKAISET TUKITOIMET joita ei suomessa enää saa,maksaisivat murto-osan tästä gestapon systeemistä,ja olisivat vaikuttavampia.Tästä asiantuntijoiden lausunnoista eivät nämä huostamafian poliitikot eli rouvakerholaiset halunneet tietää mitään,kun huostabisnestä alettiin suomeen ajaa sisään oikein urakalla.Kataisen "uudistukset"eli kuntaliitokset olivat huostabisnekselle kulta-aikaa ja siihen rakoon rouvakerho keksikin "uudistaa"lastensuojelulain jolla saatiin lapsia lisää ,oikein urakalla huostabisneksen rattaisiin.Keskustan paloniemi etunenässä hääräilemässä.

2006 maksoi bisnes veronmaksajille 600-700 miljoonaa ja siitä onkin tultu yli 1,4 miljardiin ,joka ei tosin enää riitä,mutta tarkkoja lukujahan bisneksestä ei anneta,koska salaista ,kuten maahanmuutonkin peitelty kuluerä veronmaksajille.

Jos sipilän ja stubbin "lapsi"oli 17 v.nuorukainen joka paljastui yli 20vuotiaaksi sotilaaksi ,ovat nämä pojat ,juuri 18 v. aivan lapsen kengissä vielä.

VASTUU huostaanotetuista on valtiolla jok aon lapset perheestään ulkoistanut,joten on aivan turha revitellä julkisuudessa silloin,kun nämä ITSE ovat lapsista ja nuorista tehneet tällaisia toimillaan.Kun huostaanotetut tekevät ITSEMURHIA laittomien ja /tai väärin perustein tehtyjen huostaanottojen takia,on suomen hallituksessa istuvien ja MEDIAN turha esittää mitään syytöksiä näitä perheitä ja lapsia,nuoria kohtaan,KUN HE EIVÄT SAA EDES LAINMUKAISIA TUKIAAN JOS TARVITSEVAT.

Suomen hallitus on kaiken lisäksi päättänyt olla korvaamatta perheille yhtään mitään näistä aiheuttamistaan kamalista seurauksista,tai ylipäätään mistään muistakaan sosiaaliviranomaisten virheistä ja laittomuuksista.Päinvastoin,perheet saavat maksaa siitä jos uskaltavat puolustaa oikeuksiaan ja ihmisarvoaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset