O.Anneli Politiikkaa vaiko mitä?

POSTI

Kuka vastaa silloin kun posti tuo laskun 35 päivää eräpäivän jälkeen???Alkuperäinen lasku on hukkunut jonnekin postin jakelun uumeniin,ja se kannetaan laatikkoon 35 päivää myöhemmin. Kuka tai mikä taho suomessa kantaa vastuuta enää mistään??

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Sieltä vaan reippaasti postin johtoa vastailemaan,kun ei us näsäviisaita kaikkitietäjiä näy.KUKA NE kulut korvaa joita teidän takianne ihmisille tulee?

Vai meneekö POSTI muiden julkisten,verovaroin kustannettujen palvelujen tarjoajien tapaan EI vastuuta mistään -koska verorahoilla tuotetut palvelut- suojakilpensä taakse?

Käyttäjän ArtoHeinonen kuva
Arto Heinonen

Entisenä Itellalaisena, sitä ennen Postilaisena pistän tähän vain tämän:
https://beta.posti.fi/fi/asiakastuki/vastaanottami...

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Niin eli tarkoittaa sitä ettei posti korvaa mitään.Vastuun välttely sopii näihin veronmaksajien rahoilla peplaavien toimenkuvaan ,koskee myös Trafia joka vuotaa ihmisten osoitetietoja edelleen.

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Vastuu on ihmisellä itsellään, pitää tietää koska laskuja pitäisi tulla ja tarvittaessa itse selvittää. Tavallisen kirjeen hukkumista ei voi mitenkään todentaa, joten ei sillä merkitystä ole.

Asiakaspalvelussa sitten poisteraan huomautusmaksuja, jotta valittajat saadaan pois linjoilta ja voidaan keskittyä myymään jotain muuta turhaa asiakkaille.

Näin vuonna 2019.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset