O.Anneli Politiikkaa vaiko mitä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Alastomuus

Representoitko sinä jotain kansanryhmää toiseuden näkökulmasta?

Minun ei käy kateeksi nykynuoria; Minun lapsuudessani ja nuoruudessani tärkeintä vaaroilta suojautumista oli se, että ei pudonnut puusta, jäänyt auton alle tai napannut karkkia namusedältä ja päätynyt raiskatuksi ja poltetuksi jonnekin kellariin. Uhat olivat joko epätodennäköisiä tai arkisia. Ja aina konkreettisia.

Alaston nainen lasivitriinissä

Somessa on pyörinyt useita kommentteja siitä, miten poliisi rajoittaa sananvapautta kieltämällä alastoman 83-vuotiaan naisen esityksen. Yritän hieman avata tapauksen taustoja ja sääntelypohjaa.

Rikoslaista löytyy säännös sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen, jonka mukaan rangaistavaa on sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan teon tekeminen siten, että se aiheuttaa pahennusta. Yleensähän tällä säännöksellä kirjoitellaan sakkoja viuhahtelijoille, itsensäpaljastelijoille ja liian reteästi virtsaaville sekä julkisesti seksiä harrastaville.

Kulttuuria Eu-Suomessa

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/aiheuttaa-pahennusta-helsing...

Seuraavaksi kielletään elokuvat,joissa SAATTAA vilahtaa alaston ihminen?Taideteokset museoissa peitetään,koska alastomuus?Saunaan vaatteet päällä, yleisissä uimahalleissa ja rannoilla pukupakko?

Onkohan tuo uutinen edes totta?Vai onko se joku tsoukki?

Iina Kuustosen tissit

Haluatko saada lukijoita? Paljon klikkejä sivustoosi? Tee niinkuin minä. Hästäkkää kirjoituksesi kiinnostavilla aiheilla kuten Iina Kuustonen, rinnat, alasti, televisio. Kyllä alkaa kävijälaskuri vilkkumaan.

On tämä journalismi hienoa ala!

http://bit.ly/ihmeita

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä