O.Anneli Politiikkaa vaiko mitä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Huostabisnes

IDIOOTTIEN LEIKKIKENTTÄ

Lastensuojeluilmoitus parkkirästistä 31/5/2019 Kansalaisia uhataan lastensuojelulla nyt myös parkkipaikan rästimaksujen takia. Suomessa tehdään lastensuojeluilmoituksia jo yli 100 000 vuodessa. Turhat lastensuojeluilmoitukset kuormittavat niin perheitä kuin veronmaksajien kustantamaa järjestelmää. Turhat ilmoitukset vievät myös resursseja aidoilta avuntarvitsijoilta. Päätön lastensuojeluilmoitusten tehtailu on saatava loppumaan. Kuka päättäjä haluaa ottaa asian ajaakseen?

Kusetusta kusetuksen perään

Vuonna 2007 saatiin rahaa RAY :lta VANHUSASIAVALTUUTETUN palkkaamista varten 3 vuodeksi.KESKUSTALAINEN naishenkilö olikin pestiä testaamassa mutta sille  tarvetta ei siis ollut,koska sitä ei jatkettu.On aivan turha tulla nyt julkisuteen itkemään ja teeskentelemään.Nyt alkaa taas sama laulu veronmaksajien rahoilla,kun UUSI KIERROS vanhuksilla alkaa vaaliteemana.Seuraava  tunkio joka avataan onkin HUOSTABISNES joka liittyy samaan YKSITYISTÄMISEEN  eli bisnekseen sosiaali ja terveydenhoidossa. 

RAY rahoittaa rouvakerhoja

Nyt tulee taas niin paljon paskaa,oikein radion välityksellä ettei jaksa enää kuunnella.Siellä sitä RAY lahjoituksia saaneet puhuvat läpiä päähänsä,kierrellen ja kaarrellen. http://www.ailapaloniemi.net/index.php/kirjoituksia/343-tiedote-17-11-20... RAY onkin rahoittanut tätä Paloniemen ynm.rouvakerholaisten liiketoimintaa es.70 000 eurolla.HUOM!!Liitto ajaa sijaisperheiden etua,EI oikeiden perheiden. RAY ei olekkaan myöntänyt avustusta niille tahoille jotka ajavat perheiden et

PERHEET ,missä oikeutenne?

Lapsiperheet, hyvinvointi maamme tarjoama "apu"kaikille,melkein 6.11.2012 19:26 Ilona Oksanen "Lastensuojelun asiakkaaksi tulleet lapset asuvat usein köyhissä perheissä. 40 % lapsista eli perheessä, jossa vanhempi kävi töissä, mutta 43 % lapsista asui perheessä, jossa jommalla kummalla tai kummallakaan vanhemmalla ei ole työhistoriaa"(Eli siis nuorten lapsiako,jos ei työhistoriaa ole kertynyt? Että jos verrataan 17800 lasta, nuorta ,huostaanotettuna ,miten mahdollista) "Lastensuojeluasiakkuuden taustalla oli useimmiten vanhemman/-pien jaksamattomuus (37 %).

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä