O.Anneli Politiikkaa vaiko mitä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Kielto

Ratkeaako ilmastonmuutos auton moottorin vaihdolla?

Ilmastonmuutoksen torjunta on yksi tulevien eduskuntavaalien isoista teemoista ja vaalikoneissa on ahkerasti kyselty ehdokkaiden kantoja autoiluun vaikuttaviin muutoksin. Meillä suomalaisilla on paha tapa uskoa siihen, että ongelmat ratkeavat, kunhan valtio vain tukee tai rajoittaa tarpeeksi. Vaalikoneissa onkin tarjottu ratkaisuksi bensa- ja dieselautojen myynnin kieltämistä ja sähköautojen hankinnan tukemista. 

Polttomoottorin aika ei ole vielä ohi

Valitettavan usein ideologisista syistä halutaan tehdä nopeita ja rajuja päätöksiä niiden tehokkuutta ja seurauksia sen kummemmin ajattelematta. Hyvä esimerkki tällaisesta on viime aikoina voimakkaasti tapetilla ollut uusien polttomoottoriautojen myynnin kieltäminen ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi. Jotkut puolueet ovat sen omaan vaaliohjelmaansa ottaneetkin.

Mielenosoitukset pitäisi kieltää!

Viikonloppuna Helsingissä osoitettiin mieltä. Kohteena oli hallituksen oletetut tulevat leikkaukset. Mitä jäi käteen?  Innovaatio per---een? Kapitalismi alas? Kivat hegailut Hesassa kavereiden kaa?  

Kulttuuria Eu-Suomessa

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/aiheuttaa-pahennusta-helsing...

Seuraavaksi kielletään elokuvat,joissa SAATTAA vilahtaa alaston ihminen?Taideteokset museoissa peitetään,koska alastomuus?Saunaan vaatteet päällä, yleisissä uimahalleissa ja rannoilla pukupakko?

Onkohan tuo uutinen edes totta?Vai onko se joku tsoukki?

Gallupkielto Suomeen?

Politiikassa mielipidetiedustelut ovat arkipäivää. Uutisarvon lisäksi ne mittaavat harjoitetun politiikan suosiota ja pitävät poliitikot varpaillaan.

Oikein käytettynä gallupit ovat mainio informaation lähde. Tärkeintä on seurata kannatusmittausten trendejä, ei niinkään yksittäisiä marginaalisia muutoksia. Median tehtävä on toimia vallan vahtikoirana ja gallupeilla on tässä tärkeä rooli.

Ennen vaaleja järjestettävät kannatuskyselyt ovat omiaan ohjaamaan äänestyskäyttäytymistä.

EU haluaa kieltää muovikassit kokonaan vai vaihtoehtoja tilalle ?

Uusia kieltoja tai mitä hullumpia rajoituksia on tämän tästä tullut EU:sta. Nyt oltaisiin kieltämässä muovikassit mikä ei ole järkevää koska mitään ei ole esitetty tilalle ? Ratkaisuksi voisi esittää monelaista vaihtoehtoa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä