O.Anneli Politiikkaa vaiko mitä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Koronkiskonta

Missä vaiheessa kokoomuksen vaaliase koronkiskontalaki ?

Kokoomuksen Kokkila joka istui EK puikoissa omisti vippifirma Ferratumista siivunsa ja teki muhkean tilin kun myi osuutensa..Maltalla pankkiluvan saanut (poliitikon avustamana joka siirtyi roistofirman palvelukseen)ferratum ja sen omistajat..HUh,huh,todellakin päivänvaloa eivät kestä nämä roistot ja veronkiertäjät taustoillaan,kavaltajia ja verojen maksamatta jättäjiä,talousrikollisia.///Kelpasi hallitukselle kylläkin ja kelpaa.///Kokoomus siis oikea puolue vaalien alla puhumaan sallitusta koronkiskonnasta...Hetkinen?!

Velkaantuminen on 2000-luvun vitsaus

Jos Raamattu kirjoitettaisiin nyt, voisi heinäsirkat korvata velkaantumisella - se syö kaiken edeltään, kuten Pernilla Immonen on päässyt omakohtaisesti kokemaan (HS 17.12.2016). Pernilla ei ole yksin, 374 200 henkilöllä on maksuhäiriömerkintä, joka vaikeuttaa elämää monin tavoin.

Juvan Kunnanhallitukselle ja valtuustolle

 

Juvan kunnanhallitukselle , ja -valtuustolle

Avoin kirje  25.4.2016

 

Lindorff  kyykyttää Suomen velallisia, näin otsikoi kirjoituksensa europarlamentaarikko Esko Seppänen 30 marraskuuta 2014 Kansan Uutisissa.

Velkaorjat Suomessa

Maksuhäiriöisten henkilöiden määrä saavutti jo 370 000 rajan Maksuhäiriöisten henkilöiden kokonaismäärä on syys-lokakuun vaihteessa saavuttanut jo 370 000 rajan, jota ei koskaan ennen ole ylitetty. Vuodesta 2010 Suomen Asiakastieto Oy:n rekisterissä olevien maksuhäiriöisten joukko on kasvanut yli 50 000 henkilöllä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä