O.Anneli Politiikkaa vaiko mitä?

Kaikki blogit puheenaiheesta LAINAT

KORONKISKONTA

Britannian toisiksi suurin lainafirma Dollar Financial on määrätty maksamaan 15,4 miljoonaa puntaa takaisin yhteensä 147 000 asiakkaalleen. Päätöksen syynä on, että Dollar Financial lainasi henkilöille, joilla ei ollut toivoa saada maksettua luottojaan takaisin. Britannian finanssiviranomaiset alkoivat selvitellä heinäkuussa 2014, kohteleeko Dollar Financial asiakkaitaan reilulla tavalla ja onko asiakkailla maksukykyä lainoihin, joita heille tarjotaan.

Nuoria ei saa ajaa velkavankeuteen

Elämme maailmassa, jossa osamaksuohjelmia ja velkarahoitusta tarjotaan joka puolelta. Omilleen muuttaneille nuorille tarjotaan jopa tekstiviestein kymmenien tuhansien eurojen lainoja. Ongelmiin ajautuneet nuoret maksavat lainojaan uusilla lainoilla ja velkakierre onkin jo valmis. Ei ole siis mikään ihme, että maksuhäiriömerkinnöissä tehdään uusia ennätyksiä vuosittain. Velkavuoren huipulla vaanivat kulutusluottoja tarjoavat pikavippifirmat. Meidän on ehkäistävä viimeistään nyt ylivelkaantumista ja parannettava jo velkaantuneiden asemaa.

KORONKISKONTA

Nyt kun radiossa asti mainostetaan,kuinka VIPPEJÄ on alettu ottamaan vähemmän,ja kuinka KORKOKATTO on ollut sitä hillitsemässä,unohdetaan tarkoituksella mainita,että yhä suuremmat joustoluoto,tililuotot jne.jne.SIKAMAISINE KORKOINEEN,ovat tulleet tilalle.

MIKSI hallitus EI halunnut KORKOKATTOA,isommille ns.lainoille ynm.

Kertokaapa joku,mitä Suomen laki sanoo koronkiskonnasta,vai onko sitä enää olemassakaan??

http://www.vippi.ws/lakimuutoksen-seuraus-pikavipit-vahentyneet/ Esimerkki:2000 "joustava"Korko yli 200%

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä