O.Anneli Politiikkaa vaiko mitä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Poliitikot

Missä vaiheessa kokoomuksen vaaliase koronkiskontalaki ?

Kokoomuksen Kokkila joka istui EK puikoissa omisti vippifirma Ferratumista siivunsa ja teki muhkean tilin kun myi osuutensa..Maltalla pankkiluvan saanut (poliitikon avustamana joka siirtyi roistofirman palvelukseen)ferratum ja sen omistajat..HUh,huh,todellakin päivänvaloa eivät kestä nämä roistot ja veronkiertäjät taustoillaan,kavaltajia ja verojen maksamatta jättäjiä,talousrikollisia.///Kelpasi hallitukselle kylläkin ja kelpaa.///Kokoomus siis oikea puolue vaalien alla puhumaan sallitusta koronkiskonnasta...Hetkinen?!

Vaalit lähestyvät ja valehtelu saa yhä moninaisempia muotoja

Vaalit lähestyvät ja äänestäjiä taas kosiskellaan mitä ihmeellisimmillä lupauksilla. Poliitikot yrittävät säilyttää yhteenkuuluvuuden illuusiota useiden erilaisten ihmisten kanssa samaan aikaan. He lupailevat jokaisen äänestäjän tarpeisiin sopivaa höttöä, usein ilman todellisuusperää. Ja tämä sama sirkus toistuu vaaleista aina seuraaviin vaaleihin; poliitikot antavat vaalilupauksiaan ja me uskomme niihin, vaikka vaalien jälkeen vaalilupaukset unohdetaan yleensä saman tien ja takinkääntö alkaa.

Köyhyys seurauksineen ahdistaa ja tappaa

Helsingin Sanomien juttu köyhyydestä on poikinut julkista pohdintaa erilaisista näkökulmista. Samalla se on paljastanut sen millaisissa elintasokuplissa maassamme eletään. Tutkija kertoi yllättyneensä köyhyyden aiheuttamista reaktioista mikä taas ei yllätä tavan tallaajaa, mutta yllättyivätkö poliittiset päätöksentekijät, joiden tontille vastuu kansamme hyvinvoinnista ensisijaisesti kuuluu?

Maanpuolustustahto saakin rapautua

Otsikolla en tarkoita, että maanpuolustuksen rapautuminen olisi toivottavaa. Tarkoitan sitä, että kun varsinkin viime aikoina on nostettu julkisuuteen varustelun tarvetta ja uhkakuvia, niin nuoriso näyttää reagoivan voimakkaasti rauhan puolesta sotaa vastaan. Sama kuka täällä on isäntänä kunhan vain on rauha.

Tekevätkö poliitikot virheitä?

Kun seuraa julkista keskustelua päivänpolttavista aiheista ja politiikan aikaansaannoksista, törmää usein kannanottoon, jonka mukaan poliitikot tekevät virheitä. Yleensä nämä kannanotot tulevat esiin ihan arkipäiväisessä keskustelussa, artikkelien kommenteissa sekä sosiaalisen median postauksissa.

Mutta tekevätkö poliitikot todella virheitä?

Jos poliitikkojen virheillä tarkoitetaan tyhmiä kannanottoja, niin vastaus on kyllä. Jos poliitikkojen virheillä tarkoitetaan typeriä päätöksiä, niin vastaus on ei.

Hyviä jouluja, hyviä poliitikkoja

Joulu, Poliitikot

Hyvät lukijat, olen taas oman tieni kulkija. Haluan tässä yhteydessä toivottaa hyviä jouluja kaikille säätyyn katsomatta, mutta myös lähettää terveisiä. Poliitikkoja haukutaan noin 700 päivää vuodessa, joten jos nyt joskus vähän kehuttaisiinkin?

A.Stubb tänään radiossa.

Alex väitti että "Suomi on täynnä ihmisiä jotka haluaa että ministeri epäonnistuu" .

 

Olen kyllä tuosta väitteestä täysin eri mieltä. Ihan kaikki äänestäjät haluaa että vihdoinkin joku ministeri onnistuisi tehtävässään ja saisi toteutettua lupauksiaan . Joka vaalien jälkeen jokainen äänestäjä toivoo myös että oma läpi päässyt ehdokas onnistuu.

Matkailun ja rahan ihmemaa

Lähtisitkö sinä matkalle maahan, joka yhdellä taikasanalla antaisi joka kuukausi vuosipalkan verran käyttörahaa, ilmaisen majoituksen ja lennättäisi sinut kotiin ilmaiseksi parin vuoden palkan kanssa takaisin?

Tekisitkö sinä päätöksiä, jotka maksaisivat muille miljoonia, mutta sinä, tai tuttavasi saisivat muutaman kymppitonnin? Tai luottaisitko siihen, että kukaan ei käytä päätöksiin jäävien väärinkäytösten mahdollisuutta hyväksi, koska eihän sellaista kukaan vähänkään moraalia omaava tekisi?

Vaikuttajat ja tiedotusvälineet irtopisteitten perässä – Luu jäi käteen!

G20-kokouksen suhteen oli havaittavissa suurta pettymystä maailman johtajia kohtaan, mutta se ei koskaan tarkoittanut sitä,että he lähtisivät mielenosoituksiin rikkoakseen paikkoja tai vaarantaakseen ihmisten turvallisuutta. Selkeä enemmistö mielenosoittajista oli rauhanomaisia ja käyttäytyi esimerkillisesti. On hyvä muistaa, että ei ole olemassa mielenosoituksia, jossa ei olisi riskejä väkivaltaan. Mielenosoitukseen osallistuminen tai mielenosoituksen järjestäminen sisältää aina riskejä, oli se kuinka hyvin järjestetty tahansa.

Uskossani olen heikko

Poliitikot

Olen  tottunut poliitikkoihin, jotka lupaavat ja valehtelevat.  Se on globaalisti tuttua ja turvallista.

Mutta sitten tulee tämä mr. Trump, sittemmin presidentti.  Trump lupasi rajoillensa paremman valvonnan ja katso!  Tultuaan valituksi alkaa toteuttaa lupaustaan.   Tämä on jotain, joka uskoani politiikkaan horjuttaa.  Joku  saattaakin tehdä mitä lupaa.

Elämästä on tullut täysin arvaamatonta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä