O.Anneli Politiikkaa vaiko mitä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Rikolliset

KORONKISKONTA

Britannian toisiksi suurin lainafirma Dollar Financial on määrätty maksamaan 15,4 miljoonaa puntaa takaisin yhteensä 147 000 asiakkaalleen. Päätöksen syynä on, että Dollar Financial lainasi henkilöille, joilla ei ollut toivoa saada maksettua luottojaan takaisin. Britannian finanssiviranomaiset alkoivat selvitellä heinäkuussa 2014, kohteleeko Dollar Financial asiakkaitaan reilulla tavalla ja onko asiakkailla maksukykyä lainoihin, joita heille tarjotaan.

Varo ottamasta varasta kiinni!

Rikolliset, Varkaus

Kun varkaan mekon alta löytyy tavaraa (muutakin kuin pikkuhousut), joka ei kuulu hänelle, on aika ottaa käyttöön kovemmat keinot. Syytetään tavaroiden omistajaa etnisestä profiloinnista. HOH HOH HOIJAA.

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807202201085967_u0.shtml

 

Kun kauppias haluaa varkaan kiinni, julkaisee varkaasta kuvan, joutuu hän itse syytetyn penkille. Varkaasta tuleekin uhri, jota on kaltoin kohdeltu. Voi reppanaa!

 

Ajatuksiani oikeansuuntaisesta perustulojärjestelmästä lyhyesti.

Tulevaisuudessa lähes kaikki saavat perustuloa

Pidän täysin varmana sitä, että Suomesta tulee tulevaisuudessa perustuloyhteiskunta. Perustulon avulla saadaan poistettua monia ongelmia. Varmasti tilalle tulee joitakin uusia ongelmia joihin ei perustulomallia luotaessa osata varautua.

 

Maahanmuuttajat?

Rikollisten ja ei-rikollisten sekä terroristien aivoissa on eroja

Neuropsykologian myötä, tutkijat ovat voineet tutkia ja seurata tarkemmin aivojen toimintaa. Tutkimuksissa on todisteita siitä, että rikollisten aivoissa on havaittu poikkeavuuksia verrattuna ei-rikollisten aivoihin. Nämä poikkeavuudet ja rakenteelliset eroavaisuudet vaikuttavat henkilön käyttäytymiseen ja mahdollisesti altistaa rikolliseen käyttäytymiseen (Raine, 2013). Rikosalttius ei kuitenkaan yksistään johdu yksilökohtaisista tekijöistä vaan myös sosiaalisista riskitekijöistä.

ElinaLepomäki johtoon

Kansanedustaja Elina Lepomäki kertoi 13.10. uusislähetyksessä, että paras keino vähentää harmaata taloutta on alentaa verotusta. Poliisivirkojen lisäämisellä ei sitä vähennetä.

Miksi ylessä Jari Tervon juttu ”kotoperäisestä paskasakista”?

Jari Tervo, paljonko nettosit vihatekstistäsi, jossa kirjoitit ”kotoperäisestä paskasakista”? Rahanhimosta vai julkisuudenkipeydestäkö sen teit, kuten myös vastenmieliset telkkuesiintymisesi?

 

Mitä asiaa katsot edistäväsi (siis muuta kuin saldosi lihotusta):

 

Rikollisia paapotaan, uhreja syrjitään

Vaikuttaa siltä, että suomalaisessa yhteiskunnassa ymmärretään rikollisia enemmän kuin heidän uhrejaan. Siitä on saatu ihan tarpeeksi erilaisia ikäviä esimerkkejä sekä teorian että käytännön tasolta.

Virallinen syntilistani

On perusteltua kysyä vallankahvaan pyrkivien taustoista, etenkin niistä teoista, jotka ovat rikkoneet yhteisön sääntöjä. Syntilista avaa käsitystämme henkilön eettisistä arvoista ja historiasta, sekä auttaa arvioimaan millainen toiminta on todennäköisiä tulevaisuudessa, jos ollenkaan.

Rikollisten paapominen pitää lopettaa!

Myymälävarkaudet ovat lisääntyneet huomattavasti sen jälkeen, kun tekijät huomasivat, että varkauksista ei käytännössä koidu mitään seuraamuksia, jos varkailla ei ole mitään ulosmitattavaa. He vain nauravat ja saattavat jopa repiä sakkolapun poliisin silmien edessä.

Kaupan edustajat arvostelevat ankarasti vuonna 2008 säädettyä lakia, jonka perusteella poliisin kirjoittamia sakkoja ei voida muuntaa vankeuspäiviksi. Nyt kauppiaat ja monet muutkin hämmästelevät, kuinka voimaton yhteiskunta on taparikollisten edessä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä