O.Anneli Politiikkaa vaiko mitä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaino

Ajattele tähän oma poikasi

Kuluva viikko on peräisin itsestään Perkeleestä.
Mediat julkaisevat veristä ja räjähdyksensavuista uutiskuvaa Afganistanista, jossa kuolee ja loukkaantuu päivittäin ihmisiä terrori-iskuissa. Talebanit "neuvottelevat" toisella kädellä rauhasta. toisella kädellä varmistelevat asemiaan valtaamalla uusia alueita ja iskemällä siviilikohteisiin

PTSD-TIE HAUTAAN

Vaino, Seuraus, Ajojahti

1.Tee ennakoiva lastensuojeluilmoitus,perätön,PÄÄASIA on että se tehdään.Mitään FAKTOJA EI TARVITA.Niillä nämä eivät tee mitään.

Babyloniasta YK:hon - vainoa vainon perään

Jostain syystä juutalaista kansaa on vainottu kautta maailmanhistorian. Aloittakaamme noin vuodesta 600 eKr. Silloin Babylonian kuningas Nebukadnessar vei juutalaiset nykyisen Israelin alueelta vankeuteen omaan maahansa. Toki pieni osa kansasta sai jäädä. Nykyisellä Temppelivuorella sijainnut 1. temppeli tuhottiin. Toisen temppelin tuhosivat 70 jKr. roomalaiset keisari Neron hallitessa Rooman valtakuntaa. Juutalaisia vainottiin ja tapettiin. Suuri osa pakeni eri maihin. 

Muslimit vainoavat homoja Suomessakin

Seksuaalivähemmistöihin kuuluminen on turvapaikanhakijoiden, pääasiassa muslimien, keskuudessa melkoinen tabu, eikä ole ihme, että suurin osa vastaanottokeskusten homoasukkaista pysyttelee kaapissa. Näin he jäävät valitettavasti vaille apua.

Joukkotuhontaa ja orjuutusta Suomessa

Professori, oikeushammaslääkäri Helena Ranta vieraili eilen Jyväskylän Talvessa. Hän luennoi otsikkona ”Mitä rauhansopimusten jälkeen?” Hän lähti liikkeelle siitä, että riita jää kytemään rauhanteon jälkeen. Tässä muutamia hänen järisyttävän luentonsa herättämiä mietteitä – ei niitä, joita hän esitti.

 

Joukkotuhonta on laaja käsite. Siihen kuuluu jonkin ryhmän elämän ja elinolojen tarkoituksellinen näivettäminen. Lisäksi sitä on mm. kulttuuriperinnön tuhoaminen.

 

KRISTITTYJEN KÄRSIMYS PALJASTAA KYYNISYYDEN

Lähi-idässä, erityisesti Irakissa, on käynnissä kansanmurha. Terroristijoukko, joka kantaa nimeä ISIS, harjoittaa käsittämätöntä raakuutta toisia ihmisiä kohtaan. Tämä joukko on kohdistanut hyvin väkivaltaisia tekoja moniin uskonnollisiin ryhmittymiin, mutta myös nimenomaan kristittyihin. Yksi erityisen kauhistuttava terrorin muoto on lasten surmaaminen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä