O.Anneli Politiikkaa vaiko mitä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Vipit

KORONKISKONTA

Britannian toisiksi suurin lainafirma Dollar Financial on määrätty maksamaan 15,4 miljoonaa puntaa takaisin yhteensä 147 000 asiakkaalleen. Päätöksen syynä on, että Dollar Financial lainasi henkilöille, joilla ei ollut toivoa saada maksettua luottojaan takaisin. Britannian finanssiviranomaiset alkoivat selvitellä heinäkuussa 2014, kohteleeko Dollar Financial asiakkaitaan reilulla tavalla ja onko asiakkailla maksukykyä lainoihin, joita heille tarjotaan.

KORONKISKONTA

Nyt kun radiossa asti mainostetaan,kuinka VIPPEJÄ on alettu ottamaan vähemmän,ja kuinka KORKOKATTO on ollut sitä hillitsemässä,unohdetaan tarkoituksella mainita,että yhä suuremmat joustoluoto,tililuotot jne.jne.SIKAMAISINE KORKOINEEN,ovat tulleet tilalle.

MIKSI hallitus EI halunnut KORKOKATTOA,isommille ns.lainoille ynm.

Kertokaapa joku,mitä Suomen laki sanoo koronkiskonnasta,vai onko sitä enää olemassakaan??

http://www.vippi.ws/lakimuutoksen-seuraus-pikavipit-vahentyneet/ Esimerkki:2000 "joustava"Korko yli 200%

Kuka vastaa" kiristyskoroista"

MOT näytti ohjelman vippikoroista eli kuka VASTAA KIRISTYSKOROISTA SUOMESSA? Köyhiltä ja varattomilta ryöstetään tuhannen korkoa ja rikkaille 1-3% korot! Kekkosen aikana koronkiskurit joutuivat LINNAAN ja kiskurinmaine ei ollut meriitti ,kuten nykyään tuntuu olevan.Korko joka ylitti 50- 80% oli rikos ja rosvousta!

Nykyhallitus EI HALUNNUT korkokattoa kuin 100 -parin vipeille.Vippifirmoilla on omat perintätoimistot jne.Kuka on vastuussa??

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä